10.00-13.00

Combat Archery & klassisk bueskydning

10aug

Sted: Christiansgave. Pris: Gratis.

Du kan prøve både klassisk bueskydning og Combart Archery. 

Combat Archery

Combat Archery går ud på, at man i hold skyder mod hinanden med rollespilspile.

Prøv bueskydning på en anderledes og sjov måde. 2 hold med hver 3 til 5 spillere dyster mod hinanden. Iført sikkerhedsudstyr handler det om med rollespilspile at skyde det andet hold ud af banen. På hver banehalvdel er der 3 skjul, som man kan gemme sig bag for at undgå at blive ramt. Men man skal ud fra skjulet for at kunne ramme det andet hold!

Fra kl. 10:00 til 13:00 dannes der løbende hold. Når to hold er klar, instruerer vores trænere holdene i bueskydningens grundprincipper, så holdene hurtigt kan komme til at spille.

Combat Archery er action, koncentration og holdfællesskab og egner sig godt til børnefamilier, børn, unge og voksne, der vil have pulsen op på en sjov måde.

Mindste alder er 11 år.

For at alle får en god oplevelse, laves løbende hold med nogenlunde ens alderssammensætning.

Klassisk bueskydning

Prøv at skyde med rigtige pile. Målet er en måtte, hvor der er monteret stort ark med 10 cirkler i hvid, sort, blå, rød og gul – såkaldte ”ansigter”.

Afstanden til målet er mellem 8 og 18 meter, afhængig af din styrke og dygtighed.

Vores trænere vil lære dig bueskydningens grundprincipper, så du hurtigt får oplevelsen af selv at kunne skyde. Vores skydeleder sørger under hele skydningen for, at sikkerheden er i orden.

Klassisk bueskydning er ro, fordybelse og koncentration.

For at du kan få den oplevelse, er målgruppen primært voksne, men børn fra 10 år kan godt deltage, hvis de kan forholde sig i ro på skydelinjen.